The defense session of Mr. Ali Akbar Zare's master's thesis in the field of chemical engineering titled "Study and optimization of greywater treatment using MOF adsorbent" will be held on September 15, 1403, from 12:30 to 13:30 in Hafez Hall, Faculty of Chemical and Petroleum Engineering. The supervisors of this thesis are Dr.Feilizadeh- Dr. Derakhshan and the advisors are Dr. Sabbaghi- Dr. Jalali.
به استحضار می رساند جلسه دفاع از پایان نامه آقای مهندس علی اکبر زارع، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد مهندسی شیمی با عنوان "بررسی و بهینه سازی تصفیه آب خاکستری با استفاده از جاذب چارچوب فلز آلی" در روز یکشنبه 25 شهریور 1403 ساعت 12:30 در سالن حافظ دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز برگزار می گردد. استادان راهنمای این پایان نامه جناب آقای دکتر فیلی زاده و سرکار خانم دکتر درخشان و استادان مشاور جناب آقای دکتر صباغی و جناب آقای دکتر جلالی ورنامخواستی می باشند. چکیده این پایان نامه به شرح زیر است:
آب یک منبع ضروری برای تمام موجودات زنده است. افزایش روز افزون جمعیت و خشکسالیهای طولانی باعث کاهش و آلودگی منابع آبی در دسترس بشر و در نتیجه ایجاد بحران آب شده است. تصفیه و استفاده مجدد از آب خاکستری به دلیل داشتن بار آلی و میکروبی پایینتر نسبت به آب سیاه یکی از راههای مقابله با بحران آب به شمار میرود. روشهای فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی مختلفی برای تصفیه آب خاکستری استفاده میشود که از میان آنها میتوان به فرآیند جذب اشاره کرد. انتخاب نوع جاذب تاثیر زیادی بر بازدهی فرآیند جذب دارد. چارچوبهای فلز آلی دستهای از ترکیبات سنتزی هستند که در دهههای اخیر توجه بسیاری را به خود اختصاص داده اند. برخی از ویژگیهای آنها مانند تغییر و تنظیم پذیری خواص فیزیکی و شیمیایی برای جذب ترکیبات خاص، این مواد را برای تصفیه آب مناسب میکند. از چارچوبهای فلز آلی مهم میتوان به خانواده UiO-66 اشاره کرد که پایداری دمایی و مکانیکی بالایی دارد و همچنین در محیطهای آبی و اسیدی نیز پایدار است. با توجه به این نکته که تاکنون از هیچ کدام از چارچوبهای فلز آلی برای تصفیه آب خاکستری استفاده نشده است، به کار بردن UiO-66 برای تصفیه آب خاکستری و بررسی عملکرد آن جزء اهداف این پایان نامه است. از اهداف دیگر این پایان نامه میتوان به بررسی اثر تغییر نسبت مولی واکنش دهندهها در هنگام سنتز این جاذب اشاره کرد. برای بررسی این موضوع جاذبهای مختلفی با نسبت مولی 1:1 و 1:0.75 و 1:0.5 از ترفتالیک اسید و زیرکونیوم تتراکلراید سنتز شدند. همچنین در ادامه اثر پارامترهایی مانند COD اولیه، غلظت جاذب، pH و زمان نیز بررسی شد و در نهایت مدل سازی از داده های آزمایشگاهی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی انجام شد.
بدین وسیله از کلیه علاقه مندان جهت شرکت در این جلسه دعوت بعمل می آید.