فرم خود اظهاری سلامت جهت اسکان
فرم اخذ درس از دیگر دانشکده ها
فرم انتخاب اعضای کمیته خارج از دانشکده
صورتجلسه دفاع از پروپوزال دانشجویان تحصیلات تکمیلی
صورتجلسه ی ارزیابی شش ماهه ی پیشرفت رساله ی دانشجویان دکتری
فرم اعلام رتبه دانشجویان شاغل به تحصیل
فرم اعلام رتبه ویژه فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاه ها
فرم اعلام نظر استاد راهنما در خصوص تقاضای تمدید سنوات دانشجویان کارشناسی ارشد
فرم اعلام نظر استاد راهنما در خصوص تقاضای تمدید سنوات دانشجویان دکتری
قسمت اول جزوه اطفا حریق دوره HSE دانشکده اردیبهشت 1402
قسمت دوم جزوه اطفا حریق دوره HSE دانشکده اردیبهشت 1402
فرم درخواست استفاده از آزمایشگاه خارج از وقت اداری
فرم درخواست مرخصی تحصیلی و حذف ترم
شیوه نامه دانشگاه شیراز - آئین نامه یکپارچه آموزشی 1403-1402
کتابچه آیین نامه دوره های تحصیلی دانشگاه شیراز تا 1401
کتابچه آیین نامه و مقررات آموزشی دوره های تحصیلات تکمیلی تا 1401
خلاصه آیین نامه دوره دکتری ورودی های 1390 تا 1394
خلاصه آیین نامه دکتری ورودی های 1395 تا 1401
آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دکتری
آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد
پذیرش با آزمون استعداد درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد
آیین نامه عضویت در دفتراستعدادهای درخشان دانشگاه شیراز
آیین نامه تحصیل همزمان استعدادهای درخشان
نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر
نقل و انتقال دانشجویان اعضا هیات علمی دانشگاه
مرخصی بدون احتساب بارداری و حضانت کودک
- برای دریافت تاییدیه تحصیلی دوره متوسطه یا پیش دانشگاهی از چه طریقی اقدام کنم؟
به سایت emt.medu.ir (سامانه تاییدیه مدارک تحصیلی) مراجعه کرده، در قسمت ثبت نام تاییدیه تحصیلی با وارد کردن مشخصات مدرک خود و پس از تکمیل مراحل ثبت نام، یک کد رهگیری 14 رقمی دریافت خواهید کرد که می بایست آن را به کارشناس بخش خود ارائه نمایید. دقت شود که در فرایند ثبت نام، گزینه "تاییدیه تحصیلی (ویژه دانشگاهها+سایر سازمانها)" انتخاب شود.
- برای دریافت تاییدیه تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری از چه طریقی اقدام کنم؟
به سایت estelam.mstr.ir مراجعه کرده، پس از وارد کردن اطلاعات مورد نیاز، کد رهگیری دریافت شده را به کارشناس آموزش بخش خود ارائه دهید.
- تعداد واحدهای درسی در هر دوره تحصیلی چه تعداد است؟ دانشجویان مهندسی شیمی در دوره کارشناسی موظف به گذراندن 140 واحد (بجز کارآموزی که در سقف واحدها محاسبه نمی شود)، در دوره کارشناسی ارشد 28 واحد و در دوره دکتری 36 واحد می باشد.
- آیا در مقطع ارشد امکان اخد درس از دیگر رشته ها و گرایش ها وجود دارد؟ براساس برنامه درسی مصوب، دانشجویان می توانند یک درس در قالب درس اختیاری از دیگر رشته ها یا سایر گرایش ها اخذ کنند. اخذ درس از دیگر گرایش ها نیاز به تایید استاد راهنما و اخذ درس از دیگر گرایش ها نیاز به تایید استاد راهنما و تصویب شورای گروه دارد.
- تعداد سنوات مجاز تحصیلی در هر دوره تحصیلی چند ترم است؟ مدت مجاز تحصیل در دوره کارشناسی پیوسته 8 نیمسال، کارشناسی ارشد 4 نیمسال و در دوره دکتری 8 نیمسال تحصیلی است
- در هر ترم چند واحد می توانم اخذ کنم؟ در دوره کارشناسی انتخاب حداقل 12 واحد و حداکثر 20 واحد درسی در هر نیم سال برای دانشجو با نظر استاد مشاور آموزشی الزامی است. در صورتی که معدل دانشجو بالاتر از 17 باشد و یا دانشجو در آن نیم سال فارغ التحصل شود (صرف نظر از معدل دانشجو در نیم سال قبل) دانشجو می تواند تا سقف 24 واحد اخذ کند.در دوره کارشناسی ارشد انتخاب حداقل 8 واحد در هر نیم سال برای دانشجو الزامی بوده و حداکثر تعداد واحد اخذ شده در یک ترم 12 واحد می باشد. در دوره دکتری حداقل 8 واحد و حداکثر 10 واحد می باشد. در نیم سال آخر در صورت تمام شدن واحدهای درسی دانشجو، رعایت حداقل تعداد واحدها الزامی نیست.
- در هر ترم چند درس می توانم در حذف و اضافه اخذ کنم؟ دانشجویان مقطع کارشناسی در مهلت حذف و اضافه با توجه به زمان بندی تقویم آموزشی می توانند 2 درس را حذف و 2 درس را اضافه نمایند.
- شرایط حذف اضطراری چیست؟ دانشجوی دوره کارشناسی می تواند در طول دوره تحصیل، حداکثر دو مرتبه (درس نظری) یک درس در هر نیم سال را حذف اضطراری کند.
- چند واحد می توانم به صورت معرفی با استاد اخذ کنم؟ در صورتی که دانشجو در آخرین نیم سال تحصیلی برای دانش آموختگی حداکثر دو درس نظری داشته باشد، با تأیید گروه آموزشی و با رعایت سقف واحدهای آن نیم سال می تواند دو درس را به صورت معرفی به استاد در آن نیم سال یا دوره تابستان بگذراند.
- پروژه و کارآموزی را در چه ترمی اخذ کنم؟ دانشجویان پس از گذراندن 100 واحد درسی و درس عملیات واحد 1 مجاز به اخذ درس پروژه و کارآموزی خواهند بود.
- در چه شرایطی می توانم درخواست حذف ترم دهم؟ دو هفته قبل از شروع امتحانات پایان ترم دانشجو می بایست درخواست خود را از طریق فرایندهای دانشجویی ارسال کند. بازه زمانی حذف ترم در هر ترم با توجه به تقویم آموزشی مشخص شده است. تقویم آموزشی هر نیمسال در اتوماسیون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی (sess) از قسمت آموزشی-تقویم آموزشی قابل مشاهده است.
- مراحل ثبت پروپوزال در دوره تحصیلات تکمیلی چگونه است؟ دانشجو ابتدا باید به صورت سیستمی مراحل تکمیل اولیه را انجام دهد، سپس با آی دی استاد راهنما مراحل همانند جویی را تکمیل نماید. پس از آن فایل پروپوزال و نتیجه همانندجویی را بارگزاری نموده و بعد از اضافه کردن عنوان فارسی و لاتین پروپوزال، نام استاد یا اساتید راهنما و درصد سهم هر یک از اساتید، فرایند را به استاد راهنمای خود ارسال نماید.
- مراحل ثبت کارآموزی در دوره کارشناسی چگونه است؟ مراجعه دانشجویان مهندسی نفت به دفتر بخش مهندسی نفت و مراجعه دانشجویان مهندسی شیمی به دفتر سرپرست آموزش دانشکده، بررسی ظرفیت اساتید جهت اخذ کارآموزی از آموزش دانشکده، اخذ امضای استاد جهت تایید فرم کارآموزی و تحویل فرم تکمیل شده به آموزش دانشکده.
- مراحل ثبت پروژه در دوره کارشناسی چگونه است؟ اخذ فرم پروژه از سایت دانشکده، بررسی ظرفیت اساتید جهت اخذ پروژه از آموزش دانشکده، اخذ امضای استاد جهت تایید فرم پروژه و تحویل فرم تکمیل شده به آموزش دانشکده.
- آیا امکان استفاده از استاد راهنما و یا مشاور خارج از دانشگاه در دوره تحصیلات تکمیلی وجود دارد؟ بله، هر دانشجو مجاز به انتخاب یک استاد مدعو از خارج از دانشگاه در کمیته پایان نامه خود می باشد.
- نماینده تحصیلات تکمیلی در دوره تحصیلات تکمیلی را چگونه و در چه زمانی انتخاب کنم؟ دانشجو موظف است در هنگام انجام هماهنگی با اعضای کمیته پایان نامه خود جهت برگزاری جلسه دفاع، استاد نماینده تحصیلات تکمیلی خود را از بخشی غیر از بخش تحصیلی خود انتخاب کرده و با ایشان نیز هماهنگی های لازم را انجام دهد. این امر می بایست 10 روز قبل از برگزاری جلسه دفاع انجام شود.